Adviesgesprek plannen

De Halm staat voor openheid, eerlijkheid en duurzaamheid. Daarom staan onze deuren altijd voor u open. Wilt u eens een kijkje in de keuken komen nemen? U bent van harte welkom! We leren u graag meer over het pletten van granen en het maken van de heerlijkste ontbijtgranen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Waarom De Halm

Biologisch sinds 1977

Wij produceren al biologische ontbijtgranen sinds 1977 en waren één van de eerste Bio pioniers van Nederland. Duurzaamheid zit daarom bij ons in de genen.

Compleet ontzorgde private label

Doordat wij de productie van begin tot eind in eigen handen hebben en een ‘food designer’ in huis hebben, kunnen wij u compleet ontzorgen bij de ontwikkeling van uw private label.

Glutenvrij

Wij beschikken over een aparte glutenvrije productieruimte voor het maken van glutenvrije vlokken zoals o.a. haver, boekweit, gierst, quinoa, mais, rijst. Op deze manier kunnen we garanderen dat het product glutenvrij is. U kunt hiervoor ook zelf de granen aanleveren

Het beste van dichtbij

Voor onze eigen merken gaan wij niet voor het goedkoopste van ver weg, maar voor het lekkerste van dichtbij! Door onze granen zoveel mogelijk in Nederland te laten telen kunnen we de ‘foodmiles’ zo laag mogelijk houden en dragen wij een steentje bij aan de vergroting van de bio diversiteit in Nederland. Wilt u dit ook voor uw merk? Geen probleem, daar kunnen wij u mee helpen.

Kwaliteitsgericht

Wij scheiden (ook letterlijk) het kaf van het koren. Hiervoor zijn wij o.a. IFS higher level en Bio gecertificeerd. U kunt onze diverse certificaten bekijken en downloaden op onze speciale pagina over certificeringen op deze website.

Productie op groene energie

Wij produceren 100% op groene energie en in gedeeltes van ons productieproces hergebruiken we de warmte die vrij komt bij onze processen. Daarnaast proberen we zo weinig mogelijk energie te verspillen want de groenste stroom is de stroom die je niet gebruikt. Op deze manier proberen we bij te dragen aan een beter milieu

Receptontwikkeling in eigen huis

Suikerarme producten zijn in trek, sporters gaan voor extra eiwitten en sommige consumenten zijn weer op zoek naar vezelrijke producten. Samen met jou kunnen we een recept op maat ontwikkelen die past bij jouw doelgroep.

Van portieverpakking tot bulk

Wij hebben onze productie vanaf de oogst tot en met het verpakken in eigen hand. U kunt bij ons kiezen uit diverse portiegrootte en verpakkingen (o.a. portiezakjes, blokbodemzakken, kokers, doypacks, mini bulk, bulk en big bags). We beschikken hiervoor over diverse kwaliteitscertificeringen (zie onze certificeringen pagina op deze website.