Adviesgesprek plannen

De Halm staat voor openheid, eerlijkheid en duurzaamheid. Daarom staan onze deuren altijd voor u open. Wilt u eens een kijkje in de keuken komen nemen? U bent van harte welkom! We leren u graag meer over het pletten van granen en het maken van de heerlijkste ontbijtgranen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Waarom De Halm

Biologisch sinds 1977

Wij produceren biologisch en duurzame producten om zo de wereld te voorzien van een hogere biodiversiteit.

Compleet ontzorgde private label

Doordat wij de productie van begin tot eind in eigen handen hebben kunnen wij uw private label compleet bontzorgen.

Glutenvrij

Wij beschikken over een aparte glutenvrije productieruimte en lijn voor het maken van glutenvrije vlokken zoals o.a. haver, boekweit, gierst, quinoa, mais, rijst. Op deze manier kunnen we garanderen dat het product glutenvrij is. U kunt hiervoor ook zelf de granen aanleveren

Het beste van dichtbij

Voor onze eigen merken gaan namelijk niet voor het goedkoopste van ver weg, maar voor het lekkerste van dichtbij!

Kwaliteitsgericht

Omdat wij onze productie vanaf de oogst tot en met het verpakken in eigen hand hebben kunnen we onze kwaliteit waarborgen. Hiervoor zijn wij o.a. IFS higher level gecertificeerd. Kijk voor meer info op onze speciale pagina over certificeringen.

Productie op groene energie

Wij produceren 100% op groene energie en in gedeeltes van ons productieproces hergebruiken we de warmte die vrij komt bij onze processen. Daarnaast proberen we zo weinig mogelijk energie te verspillen want de groenste stroom is de stroom die je niet gebruikt. Op deze manier proberen we bij te dragen aan een beter milieu

Receptontwikkeling in eigen huis

Suikerarme producten zijn in trek, sporters gaan voor extra eiwitten en sommige consumenten zijn weer op zoek naar vezelrijke producten. Samen met jou kunnen we een recept op maat ontwikkelen die past bij jouw doelgroep.

Van portieverpakking tot bulk

Omdat wij onze productie vanaf de oogst tot en met het verpakken in eigen hand hebben kunnen we onze kwaliteit waarborgen. Daarnaast beschikken we ook over een aantal kwaliteitscertificaten.