Private label

Op zoek naar een betrouwbare private label partner voor ontbijtgranen of andere ontbijtproducten onder uw eigen merk? De Halm biedt diverse oplossingen voor private label vraagstukken van onze klanten. We ontwikkelen custom made recepturen of productlijnen voor klanten, of kunnen uw huidige recepturen verpakken in onze verpakkingen.

dehalm graanvlokken

Bent u op zoek naar custom made oplossingen voor uw ontbijtgranen? Ook hierbij is De Halm uw ideale partner.

Met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en verpakken van vlokken, muesli’s en granola’s zijn wij perfect in staat om uw recept te produceren. Heeft u een idee en heeft u hulp nodig voor de uitwerking ervan? Wij kunnen u desgewenst begeleiden met het hele traject, van productontwikkeling tot productie.

We hebben legio oplossingen voorhanden op het gebied van ingrediënten, productsamenstellingen, verpakkingsvormen en logistieke dienstverlening. En dit alles open en transparant! Geen verrassingen en altijd het gewenste resultaat.

Wenst u een portieverpakking om een on-the-go product te gaan vermarkten, of heeft u klanten in de industrie? Wij verpakken van 50 gram tot in 500 kilo bigbags en bijna alles daar tussenin. Naast de reguliere verpakkingsvormen denken we graag met u mee om de wereld een beetje beter te maken, en bieden we ook 100% composteerbare en biobased verpakkingsvormen aan.

Kortom: u vraagt, wij produceren! Neem contact met ons op en we plannen graag een kennismakingsgesprek met u, om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard bent u van harte welkom om ons productieproces te komen bekijken!

Waarom De Halm

Compleet ontzorgde private label

Doordat wij de productie van begin tot eind in eigen handen hebben en een ‘food designer’ in huis hebben, kunnen wij u compleet ontzorgen bij de ontwikkeling van uw private label.

Biologisch sinds 1977

Wij produceren al biologische ontbijtgranen sinds 1977 en waren één van de eerste Bio pioniers van Nederland. Duurzaamheid zit daarom bij ons in de genen.

Glutenvrij

Wij beschikken over een aparte glutenvrije productieruimte voor het maken van glutenvrije vlokken zoals o.a. haver, boekweit, gierst, quinoa, mais, rijst. Op deze manier kunnen we garanderen dat het product glutenvrij is. U kunt hiervoor ook zelf de granen aanleveren

Het beste van dichtbij

Voor onze eigen merken gaan wij niet voor het goedkoopste van ver weg, maar voor het lekkerste van dichtbij! Door onze granen zoveel mogelijk in Nederland te laten telen kunnen we de ‘foodmiles’ zo laag mogelijk houden en dragen wij een steentje bij aan de vergroting van de bio diversiteit in Nederland. Wilt u dit ook voor uw merk? Geen probleem, daar kunnen wij u mee helpen.